24 Augusti 2009

Jaha ja...
Då han man körkort, och har brasat runt i världens finaste cabbe i helgen med *Becca :)
Jag vet en hemlis och  Henne som ingen annan vet :D Elelr jo.. Vissa andra vet, men bara jag var med då :D
Och Filip var ju med lite, men dt räknas inte :D

Jaja back to the real world.
Här har man en massa kompisar som man är med jämt och man har hur trevligt som helst, men så händer dt man vet att dt alltid kommer att hända.
En skaffar flickvän och är BARA med henne.. Och sedan utvecklas dt lite till att han är med några andra ohc nu är han med dom som vi alltid var med innan, men tror ni att någon ringer mig nån dag och undrar om jag vill vara med? Nej.. Jag får ringa själv och klampa in i deras ilv, men sorry, jag gör inte dt.
Ända gångerna man får träffa alla är typvar för sig, och man måste ringa dom. eller träffa dom hemma hos mamma och pappa.
Men tänkte skaffa mig en annan umgåskrets :D Utom Amandus
Han ska jag aldrig släppa... MOAHAHAHA! Nej, men han är en äkta vän, oavsett vad :)
Men på tal om det med annan umgåskrets. Marke och Becca ohc komppani :D

Nu kommer min helg :D:D
På torsdagen ringer Becca och är jätteledsen för att hon ohc Putte gjort slut. Då tar jag med henne och vi åker till mittenstatoil och köper ramlösa :D Mycket trevlig man som  stog bakomdisken :D
Sedan åker vi till Krille som är lika otrrevlig som vanligt, men man står ut för att visa Becca vad jag stog ut emd xD
Sedan åker vi hem ohc lägger oss, då är klockan typ 4 elelr så..
Sedan går man upp klockan 8i på fredagen för då ska man til skolan, och så kör ag becca till skolan.
Då ringer Roy och vill ha sin bil, så åker och lämnar den., sedan åker jag roy titti och nån somjag inte kommer ihåg vad hon heter till ikea och jag och roy vil inte med in öfr dt suger satt handla med 2 tjejer :P Så vi fikar :D Mycigt:P
Sedan åker jag hem och tröffar Becca. Då åker vi till bierås för att hämta mammas bil för jag ska köra den :D Då ringer vi Emma för vi rä itne alls trötta :O Men så tar vi en cigg ed henne och undrar vad vi ska göra sedan. Så vi komemr på dt att vi ska rimnga Marke xD Av alla människor xD
då åker vi till kapan och träffar dessa människor som är myhcket trevliga :D
Men där stannade vi itne, utan  vi åkte till kungsbacka då och så. Sedan blev dt fjordo hc lite "basket" xD HAHA!
Natten slutade medd att vi  egentligen skulle åka hem typ 11 på kvällen, men kom hem 10 på morgonen, vi åkte in till kba ca 7 gånger, och åkte fram och tillbaka i onsala, för dom kunde intge bestämma sig, så dt slutade ,eda tt vi var på fjoerd mesta av ångerna xD Hehe!
På lördagen vaknade vi halv 12 så sov i 1 och en halv timma. Då gjorde vi oss iordning och så och sean blev dt massa knepiga saaker där i mellan, så vi åt mat, sedan jobbade jag och sedan åkte vi ohc terrade Marke som inte alls var på humör xD Hehe..
Men men.. Dt var kul :P Sedan skulle jag vara fyllertaxi, ås jag släpptee av Becca så hon kunde sova :D
Sedan kom jag hem kl. 5 från taxiköret och så... Vaknade tidigt då också. Sedan åkte jag på kalas hos syster och lämnade bilen, så kom vi hem vid 7 opch då somnade jga, så vaknade jag typ 10 idag:D all sömn för en helg på en natt :D inte dåligt ;)
Jaaja...
Nu ska jga snart till komvux oxkså :P
Puss på er.. Men itne til vissa som jag hoppas vet vem jag menar? :S