28 September

Ma:
Jag kan inte fatta varför du gör som du gör... Jag trodde vi va vänner, och att vi kunde prata... Trodde att jag gjorde rätt för mig, men tydligen inte... Och jag trodde att vi hade den slags vänskapen ingen eller inget kunde skilja på... Men jag hade fel... Jag tycker att det är synd... Jag tyckte om dig som min vän... Jag tyckte om säkerheten i att kunna ringa dig när jag var nere, säkerheten i att du alltid kunde få mig att skratta... Jag älskade den säkerheten... Och det visste du... Men nu vet jag inte längre om du är den jag trodde... Är du sån här? Eller var det bara ett snedsteg? Jag vet inte vad jag ska säga om det annat än att jag blev jätteledsen när du gjorde som du gjorde... Och agerade efter det genom att prata med andra om det i stället för mig... Om det vart något som jag haft problem med, eller inte tyckt om så har vi pratat om det... Det har du också alltid gjort... Men inte denna gång... Var det för att dt var ett känsligt ämne för dig? Eller för att jag gjort bort mig på något annat sätt än bara det?

Mi:
Dig orkar jag inte ens lägga ner tid på att förklara... Jag trodde bara att du och jag gått vidare eller nått och inte var 5 längre, men du stannade visst i sandlåde-åldern?


Jo:
Och DU fick mig att säga dom där dumma jävla orden... Dumma dig... Och dumma naiva mig..
.

Annars har dt la vart en helt okej helg... Fredag var jag och några kompisar hos Jenny Eriksson (Tack btw för att jag fick komma, hade kul) Såklart när människor som inte kan hantera alkohol är där och dricker så blev dt bråk mellan massa... Men folk som gör bort sig får skylla sig själva... Men jag körde hela natten, så ingen kan säga att jag gjorde bort mig ;) Så fick jag åka och hämta mamma också som hade tagit en eller två öl för mycket ;) Men dt va ingn fara med henne... Precis som sin dotter så somnar hon bara när hon är för full ;) Haha... Lördagen är dt inte mycket att berätta om... Låg i sängen till typ 1 :P Då började telefoner och så ringa för fullt och man fick gå upp och göra sig i ordniong för att träffa allt folk (Typ H L) xD Sedan fick jag JÄTTEONT i magen och gick och la mig :o Inte okej!!! Okej!? Men men. Så söndagen blev en seg dag, va med några kompisar, typ dom gamla vanliga :P Så hände dt inte så mycket mer sen :P Höhö

Idag vet jag inte vad jag ska göra... Inte imorgon heller... Inte resten av veckan alls faktiskt :P Hehe som vanligt :P MEn jag trivs med dt, så så får dt vara :)
MEn nu orkar jag inte skriva mer....
Nu har jag fått ur mig allt jag behöver ;)

Sofia
Natalie
Eriksson
Over
And
Out