Bio

Idag så ska Natalie, Alexandra och Alexander på bio :D Hehe
Jag har fan försökt få tag på någon som vill gå på bio med mig aslänge :P Hehe.. MOBBAD!
Vi ska se "I taket lyser stjärnorna". Jag har läst boken.. Så jvla hemsk, men så jävla bra! Mums med popcorn idag då :D Hehe.. Biopopcorn är fan bäst! Kl 2 så ska jga baka med farmor emd.. Egentligen var dt bara jag som skulle götra dt, men Alexander och Alexandra smög sig in i mina planer, så dom får la också vara med..

Johan är i göteborg hela dagen idag.. Tråkigt.. Men han hade nog inte velat baka eller gå på bio ändå :P Så dt kanske är tur ;)
Jag saknar Tina... Får försöka lösa dt.. På ett bra sätt.. Dt är jag ganska dålig på, men i slutändan blir dt ändå bra konstigt nog.. :S Haha! Dt är nog bara för att jag är så snygg..
Min kära kusin Marcus har lämnat kryddor till mig.. Sötaste :) TACK MARCUS :D Bra att du jobbar där du jobbar xD Hehe..
Övningskörningen gå konstigt nog bra... Får typ inga kärringstopp, och har lärt mig att man faktiskt ska GASA när man startar xD Hehe.. Har fan svårt för sånt.. Men men.. För att bara ha kört manuell 4 gånger eller så, tycker jag faktiskt att dt är bra att jag kan köra på motorväg och så :D Massa saker kan jag göra :D Sista pappa sa sist jag körde var typ: Nu lutar jag mig tillbaka och säger inget mer, för dt behövs inte :D Från att bli utslängd ur bilen för jag inte kommer ut i  en korsning, till att han inte säger hur jag ska göra på 4 körningar är fan inte dåligt ;) På söndag kör jag igen.. Men inga löfte, så jag kan ju bara varna alla från att vara på vägarna.. Dt är fortfarande inte säkert ;) Hehe..
Tycker om DJ Boonie.. Värsta fjortismusiken, men sedan när började jag bry mig? Hehe.. Sedan ALDRIG typ ? Hehe...
Jag kollade hur många dt är som läser min blogg.. Den är faktiskt väldigt poppis :D
fan! Jag behöver 200 kr till SISTA JÄVLA BOKEN i miin serie! Fatta irriterande? Och Robin som LOOVADE att inte ta med sig eragon 3, brisingir, tog med sig den i alla fall, elelr så ligger den hemma, och jag har ju inte nyckeln xD Hehe.. Men men.. får la överleva dt med xD Hehe.
Förjävla mycket att göra i skolan nu! Läxor hela tiden! Försöker hinna med. Men ibland skiter dt sig.. Som nu.. Glömde göra läxor igår och nu har jag: Turism läsa 2 kapoitel och svara på frågorna, prov i naturkonskap, renskriva thailandsresan, göra en bokrecension i engelskan, skriva en 3 sidig uppsats i samhällskunskapen och göra om arbetet i projekt och företagande. OCH LITE TILL! fatta man har fullt upp? Men men.. Skolan är ju snart slut ;) Hehe..
Nej, men nu ska jag... jag... Göra.. Äh, va fan. jag har inget liv.. har inget att göra.. Om inte annat så ska jag la plugga xD

Puss på er alla..
Oj, vilket långt inlägg.. Lycka till att läsa allt xD Puss på er :D