18 Maj

Jaha.. Dt var dt... Snart studenten... Bajskorv...
Vet inte om jag tycker om dt, eller om jag kanske gör dt ?
Jag tror jag inte gör dt... Vill inte bli vuxen, skaffa jobb och skit... Orka?! Nope...
`Men dt går i alla fall bra i skolan... Om man inte räknar med IQ befriade idioter som inte håller koll, så man måste göra om ett arbete 2 år efter :S Helt sjukt..
I och med att ingen läser min blogg i alla fall, så kan jag skriva massa saker...
Men men...
Dt är bra att ha blogg.. Man får ut sina aggressioner utan att ta ut dom på andra...
Som idag... Alla behöver väll inte tänka lika jävla dant eller?! Seriöst!! Jag vet hur du menar, men du säger att JAG inte lyssnar!? Dt är la för fan du som inte gör dt? Jag sa till dig att jag fattar vad du menar, men du skiter fullständigt i vad jag tycker och säger? Verkar ju så... Jag vet itne, men käns som att vår vänskap börjar dra åt sitt slut... Inte kul alls, men dt är så jag känner.. Visst, jag har haft jättekul med dig, men inte speciellt längre... Du har förändrats... Jag tror inte jag gjort det i alla fall... Inte vad jag märkt... Men ingen i denna värld är ju tillräckligt ärlig för att säga dt i alla fall? Verkar inte så i alla fall.. Alla bara går omvägar kring allt.. Om man itne gillar något, säg dt då!! Säg att du inte tycker om dt och dt.. Dt gör dt så jävla mycket lättare för alla!! Jag VILL bli sårad om dt är vad som krävs för att få ett ärligt svar eller ärliga kommentarer och liknande.. Men i denna världen verkar dt som att dt är omöjligt att få dt? Ush.. Hatar dt... Om jag inte tycker om någon/något så säger jag förlåt.. Och jag erkänner om jag gjort fel... Som idag så ringde jag Tina för att be om ursäkt för att jag var grinig för typ.. igår? Nej, men nån dag... Och hon förlät mig och förstod. För dt är sånt som vänner gör. Dom lyssnar och sedan förlåter. Visst, dom kanske inte förstår eller så, men dom försöker.. Jag vet PRECIS hur du menade, och jag förstod, men jag höll itne med, och dt är en jävla skillnad!! Men dt fattade du ju inte, för DU LYSSNADE INTE PÅ MIG!! Ååh! Blir butterfis här!!
Gött är dt i alla fall att ha flyttat hemifrån...
Och en sak till... Du sa att om du fick nått, så skulle du inte ha pengar för dt andra, men tydligen? Efter att vi tjaffsat med? :S Dt är la okej, i och med att jag är som alla andra och bara accepterar och så...
Ibland funderar jag å att bli som alla andra.. Då¨kan ingen klaga på att jag pratar för mycket, springer runt för mycket och så.. Men jag trodde att dt var därför man var kompis med mig? För ALLA dom sakerna.. I och med att dt är jag? Jag är sån... Och ska jag vara ärlig, så vill inte jag ändra mig.. Jag vill vara jag... Och jag tycker itne att jag ska behöva dt, bara för att några idioter säger att jag pratar för mycket och bla bla.. För att om håller käft i stället, så klagar ni för dt... Aldrig r någon nöjd... men jag säger itne att jag alltid är dt heller, men jag har i alla fall stake i mig att söga dt ut! Som ingan annan idiot har :S
Jaja... Slut tjatat...
Och kom inte och säg att jag pratar skit om dig, för detta sa jag till dig, men saken är bara den att du inte lyssnade, men som vanligt, så ska du la anklaga mig för att säga att jag har rätt när jag inte har dt, att jag aldrig ger mig och bla bla? Glömde jag något nu? Dt gjorde jag sägert..
What ever!
Natalie Eriksson
Over and out
Punkt