28 December

Snart ska jag åka till kungsmässan med mor :) Dt kan bli trevligt, kolla lite nya kläder och så, för ovanlighetens skull ;) dt är inte ofta jag shoppar ska jag tala om för er ;) Men men... Håller på att leta stuga till mig och Tobias som vi kan  hyra, ohc jag kan tala om för er att bostad i Onsala finns dt fan inte gott om ;) Men skam den som ger sig ;) Så om ni vet någon stuga sådär, så hör av er ;)
Jag tänkte på en gång för ett tag sedan, då jag var hemma hos en kompis, och hans kompis frågade mig;
Du har tre val. Antingen lever du med mig i ett slott, eller så lever du med mig i en stuga eller så dör du ensam, du får välja.
vet ni vad jag valde? Stugan såklart :D Haha, inte vill man leva ensam, och inte vill man ju leva i ett stort slott :o Haha
Sån är jag ;)
SofiaNatalieEriksson är lite sämre än alla andra :D
Jag längtar verkligen tills jag flyttar! Och tror dt kan bli asnice att flytta med Tobias :) vi är kompisar, vi tycker att samma regler bör gälla i stugan, till exempel ingen rökning inomhus och så, och jag vet inte... tror faktiskt dt kan bli riktigt kul :)
Jag vill skriva massa, men vet inte vad jag ska skriva om bara :o Men dt har ju aldrig varit ett problem för mig innan ;) hehe
Håller fortfarande på att se alla oc säsonger, nu är jag på den sista :) Kan säga att jag tycker dt är fett mycket bättre än vad jag trodde, och att presonerna verkligern inte är som jag trodde :P Fast serien har ju allt en seriee behöver lixom... drama, action, kärlek, komedi och så... Allt i ett ;) Fast alla tycker ju inte lika sån tur är :) Tänk om alla hade tänkt lika, vilken tråkig värld vi hade levt i då :o Inga egna åsiktr och bara tycka som alla andra.... Då kanske jag hade tyckt mer om vanlij än cholkad :o Vilken hemsk tanke ;)
Nu kom mamma :o
Kanske skriver mer sen ;)
Pusssupss
Natalie Over and out :D