Måndagen den 29 Augusti

så var dt dags för jobb igen. Skulle egentligen jobbat 8.30-22 och imorgon 14-22, men så blev dt lite kris, så fick jag jobba 15-15 :) Nice som fän ;) Jag tycker faktiskt om dt jobbet jag har nu :) Trivs bra, dt är jättekul, och jag känner att jag gör skillnad :) För mig är dt faktiskt viktigast, att kunna känna att jag gör skillnad i någons liv, att jag trivs med mitt jobb och att jag känner att jag gör mitt bästa. Och allt detta tycker i alla fall jag att jag gör. Pengar spelar inte så jättestor roll för mig. jag har hellre ett jobb där jag trivs jättebra, och får dåligt i lön, än ett jobb där jag inte trivs alls, men tjänar feta pengar :P Fast detta jobbet jag har nu får jag både bra lön, och jag trivs jättebra :) Helt underbart ;)
Så idag ska jag chilla på morgonen och förmiddagen, så kommer Marcus lite senare och så ska vi dricka kaffe och röka cigg, med andra ord göra dt som vi är bäst på ;)
-Vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer. Längtar efter något som kan rädda mig. Asgrym låt!!! :D Jag har hittat massa bra låtar nu :) Och dt bästa med Spotify är att dom har tagit sitt förnuft till fånga och satt in block 44 låtar :D så jävla nice :D Lyssnar typ sönder dom :P Men dom är ju så bra, så man kan inte tröttna ;)
Snart är dt ALANYA!!!! Den 14:e åker vi :D Dt kommer bli så jävla kul!!! längtar som faan! Tina, Jenny, louise och Beatrice :D Fy fan asså! Och ni  behöver inte oroa er, jag har fått massa varningar om att inte lita på folk och bla bla, och jag ska inte gå in i någon gränd och bla bla.... Så sluta oroa er :D Bara för att jag är lite naiv, betyder inte dt att jag är korkad ;) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH AJAJAA Kapteeeeeeeeeeeen! jag säger 1000000 nollor, tillsammans kan dom aldrig bli en, hur man än lgger ihop dt får man bara en miljon idioter :D Haha Filip :D xD
Men nu ska jag ringa några samtal och dampa loss lite på folksam ;)
puss på er :D
Natalie Eriksson
Over and Out